پیام جدید رهبر عزیزمان 🫀چقدرر از ضرورت عدم بیان نقاط ضعفو بیان نقاط قوت فرمودن👌🏻اهمیت فوق العاده حفظ وحدت ملی و دوری از تفرقه و جدل با هم رو یاد آور شدن به دوگانه سازانِمذاکره - جنگ ، وفاق - تند روی ،سازش - جنگ طلبی …Show moreبنده قاطعانه اعلام میکنم که ارتکاب هر آنچه بهضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است.
بخشی از پیام رهبری عزیز بمناسبت هفتهی دولت که باید بصورت یکپارچه ببینیم و نقل کنیم:بنده در این فرصت به همهی کارکنان و مدیران فعّال دستگاههای دولتی و بهخصوص رئیسجمهور صادق و دلسوز دولت چهاردهم تبریک و خداقوّت میگویم.... ضعف و نقص و کمبود، نیازمند روایت و برجستهسازی نیست؛ بلکه نیازمند برنامهری…Show more
جمهوری اسلامی نتونست به مردمش بگه که ۲۰ سال پیش بزرگترین نیروگاه برق خاورمیانه رو ساخته،که بزرگترین پل خاورمیانه رو در کرج ساخته،که قدرتمندترین صنایع دفاعی خودکفای غرب آسیاروداره و... ایرانیها از توییتهای ترامپ فهمیدند! 🔹همونطور که
💠 علی کریمی : من اشتباه کردم . . . 😏_ تو این چندوقت از این دسته فیلمها زیاد پخش میشه از حامیان سلطنت که اعتراف میکنن کلاه رفته سرشونیاده حرف شهید سلیمانی میوفتم که گفت : والله هرکی به سمت نظام سنگ انداخت آواره شدراست میگفت،آواره که هیچ،مثله سگ دارن زوزه میکشن. . . 🇮🇷#ایران@mahdi_news829 KB
💠 اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا : ( زمان آن رسیده است که جهان میان آمریکا و ایران یکی را انتخاب کند )_ آیا جهان درحال ورود به مرحلهای از صفآرایی دو جبهه است؟در ندای آسمانی قبل از ظهور صحبت از تقابل دوجبهه است،یکی پیرو امیرالمومنین و دیگری آلسفیان،آیا دو جبهه درحال تشکیل است؟@mahdi_news
💠 تحلیلگر سیاسی و فعال رسانهای آمریکایی : بیش از ۴۰ درصد آمریکاییها اکنون نگران توانایی تأمین هزینه غذا هستند، که از آوریل دو برابر شده است._ قابل توجه اشخاصی که فکر میکنن فقط به ما داره فشار وارد میشه و به آمریکا کوچکترین فشاری وارد نمیشه چون اونا خیلی خوبن. . .✋#ایران#انتقام@mahdi_news
در وصل هم ز شوق تو ای گل در آتشمعاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم#یادامام_وشهدا#عزیزسفرکرده313 KB
آقای #پزشکیان که الگوی شما در دولتداری مولا #علی هست.اگر همین اتفاق در حکومت #امام_على(ع) اتفاق میافتاد، #امیرالمومنین چه برخوردی رو با #مسئولین انجام میداد؟!2 MB
اتمام حجت:حَيَّ عَلَى الجِهَادِمُقَابِلَ أَشْقَى الأَشْقِيَاءِفِي جَنُوبِ لُبْنَانَ،كَأَنَّهَا مَعْرَكَةُ كَرْبَلَاءَ💔
@RezaHoss12hنوشتهای با عنوان «لا اکراه فی الدین» در بلاگم منتشر کردم با موضوع اجبار در #دین:https://text.tchncs.de/reza/forced-islamtext.tchncs.deلا اکراه فی الدین
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم یکی از بحثهای مردم جمهوری اسلامی ایران، بحث دربارهٔ دین اجباری است. گروهی معتقد هستند که جمهوری...
این وصف حال ایران اسلامي.در نهایت سعی و تلاش برای بازگردانی پهلوي.من در آرزوی کشتن موالی.خدایا برسونی سر بزنم تموم بشه.
تبدیل #علی_کریمی بالایی به علی کریمی پایینی چند سال بیشتر زمان نبردهپس انسان به خودت غره نباش و بترس از عاقبتت...